MUŽI

30.08.2015 02:43

Obříství - Velký Borek 0 : 3 ( 0: 1)

Sestava Obříství: Král - Beran ( 65. Svatoň), Tichota Lib., Hašourek,  Vrábel - Veltruský, Chvátal, Herynk, Litera - Šiler ( 65. Černý), Hovorka

 

Bohužel jsme ve 4. minutě z první střely hostu dostali branku, a to asi rozhodlo tom, že body si odveze soupeř. Mají totiž kvalitní mužstvo a v brance neprůstřelného procházku. Branka nás ale nezlomila a kluci po celý poločas plnily pokyny, které jsme si řekli a soupeře do žádné šance nepouštěli. Nebezpečí vznikalo jen při standartních situacích, ale i ty jsme zvládali dobře a zvýšení náskoku soupeře jsme nedovolili. Ke konci poločasu jsme se trochu osmělili a vytvořili si tutovku, ale Veltruský prázdnou branku vysoko přestřelil. Od začátku druhého poločasu jsme byli aktivnější, ale pouze po velké vápno soupeře. Do zálohy jsme posunuli Libora Tichota a ten 2x  vytvořil závar ve velkém vápnu soupeře. V 70. minutě jsme dostali takovou výhodu nevýhodu, při které došlo ke ztrátě míče a nakonec vybojovaný míč chtěl dát stopér domů brankařovi, ale dal moc malou a soupeř trestal podruhé. Mezitím došlo ke zranění levého beka a jelikož jsme neměli dalšího náhradníka, musel zápas dohrát se zraněním a právě přes něj šla hned po druhé brance třetí. Kluci zápas nevzdávali a chtěli alespoň překonat brankaře Procházku, ale bohužel se nám to nepovedlo.

Velký Borek vyhrál zaslouženě, byl fotbalovější, ale výsledek je pro nás krutý. Kluci za svůj výkon zaslouží velkou pochvalu. Od začátku hráli disciplinovaně a bojovali až do konce zápasu. Možná kdybychom nedostali tak brzy branku, nebo Veltruský ke konci prvního poločasu vyrovnal, mohl být výsledek jiný. Až do té 70. minuty se favorit z Velkého Borku o výsledek bál a mám radost, že kluci soupeře takto potrápili. Určitě se nemají za co stydět.